Sport gebitsbescherming

De beste Sport gebitsbeschermers van bekende kwaliteitsmerken voor maximale bescherming van je tanden en comfort bij het sporten. Sport gebitsbeschermers bieden de beste bescherming voor je tanden bij het sporten en zorgen voor een prettig draagcomfort, een goede ademhaling, mogelijkheid tot praten en verkleinen de kans op een knock out of het bewustzijn verliezen.

 

Voor alle sporten

Of je nu op recreatief of professioneel niveau een contactsport zoals Hockey, Kickboksen, Boksen of Rugby beoefend je gebit blijft een kostbaar bezit. Een ongecontroleerde actie van je tegenstander, verkeerd vallen of niet opletten kunnen gevolgen hebben voor je gebit. Een gebitsbeschermer biedt bescherming voor je tanden, mond en lippen bij het beoefenen van sporten. Afhankelijk van de sport zijn er verschillende soorten gebitsbescherming die meer of mindere bescherming en comfort bieden. 

 

De beste merken 

MouthGuard biedt een ruim assortiment van alle bekende merken van gebitsbescherming voor alle mogelijke sporten voor jong en oud. De MouthGuard gespecaliseerde webshop levert bekende merken zoals onder andere Tap Out, Shock DoctorOPROBrain Pad en nog veel meer.

Pagina 1 van 2