Over MouthGuard

Over MouthGuard

MouthGuard levert de beste kwaliteit gebitbescherming voor bescherming bij het sporten, tandenknarsen en snurken. MouthGuard werkt samen met de beste leveranciers en merken wereldwijd op het gebied van kwalittatieve gebistbescherming.

Het Bedrijf

De webshop en het bedrijf MouthGuard zijn in 2010 gestart vanuit mijn hobby, Krav Maga, toen ik op zoek was naar een kwalitatieve gebitsbeschermer. Na enig speurwerk op het internet had ik nog steeds niet de kwalitatieve tandenbeschermer gevonden waar ik naar op zoek was en toen besloot ik zelf een webshop te starten met enkel de beste bitjes voor het sporten. Later heb ik het assortiment uitgebreid met aanvullende producten op het gebied van tandenknarsen en snurken.

Missie

De missie van MouthGuard is het leveren van de beste kwalitatieve gebitsbescherming voor het sporten, tandenknarsen en snurken.

HIerbij kies ik bewust om bepaalde bitjes en merken niet in het assortiment op te nemen vanwege de minimale bescherming. In het assortiment vind je enkel bekende en bewezen kwalitatieve merken die uitgebreide bescherming en comfort bieden tijdens het gebruik.

MouthGuard Team

Het team van MouthGuard bestaat uit een netwerk van de beste specialisten op het gebied van Online Marketing, tandtechnici en programmeurs, vormgevers en logistieke medewerkers. Elke dag helpen onze medewerkers klanten met hun vragen en de afhandeling van bestellingen.

Contact

MouthGuard.nl
Breda
Emailadres: [email protected]
 
KvK-nummer: 24364012
BTW-identificatienummer: NL002025531B86    

Meer informatie

Via de klantenservice kan u meer informatie vinden en contact met MouthGuard opnemen.