Venum "Predator" zwart/ wit gebitsbeschermer

Beschikbaarheid: Op voorraad (7)
Levertijd: 1-2 werkdagen

In samenwerking met UFC vechters zoals Wanderlei Silva en Carlos Condit worden de gebitsbeschermers van Venum ''Predator'' ontworpen en getest. De Venum gebitsbeschermer "Predator" onderscheid zich door optimale bescherming en maximaal draagcomfort. 

Venum NextFit Gel Frame

Het NextFit Gel Frame zorgt ervoor dat de Venum "Predator" gebitsbeschermer uiterst comfortabel is om te dragen. Het rubber aan de onderzijde van het Venum bitje heeft een schokabsorberende werking en verspreidt de impact over een groter oppervlak van het gebit en de kaak. Hierdoor heb je maximale bescherming tegen een trap of een stoot. 

De Venum " Predator" gebitsbescherming biedt optimale bescherming door de perfecte uitlijning van de boven- en onderkaak. Doordat je de kaken op elkaar kan drukken bij impact krijg je een betere spreiding van de krachten en dus bescherming. Het Venum bitje is voorzien van speciale luchtkanalen, waardoor je eenvoudig adem kunt halen tijdens tijdens inspanning zodat je optimaal kunt presteren.

In de verpakking:

Dit Venum bitje wordt geleverd met een handig en hygiënisch bewaardoosje en is verkrijgbaar in de maat ''adult'' (11 jaar en ouder). 

Beschermingsniveau: Goed
Beugel: Geschikt
Opbergdoos: Meegeleverd
Latexvrij: Ongeschikt
Kinderen: Geschikt
Helmkoord: Niet meegeleverd
Gebruiksaanwijzing: Meegeleverd
Zorgverzekering: Niet vergoed
0 sterren op basis van 0 beoordelingen