Sleepzz Sleeppro snurkbeugel Standaard

€36,99 €36,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (40)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Snurken is een erg vervelende aandoening die uzelf, maar ook de partner, afhoudt van een goede nachtrust.

Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om het snurken tegen te gaan, één daarvan is een snurkbeugel. Sleeppro heeft een breed assortiment aan anti-snurk producten. De Sleeppro Snurkbeugel Standaard is de meest verkochte snurkbeugel op dit moment.  Deze ´standaard´ uitvoering is niet alleen te gebruiken door mensen met snurkproblemen, maar ook geschikt voor mensen die last hebben van apneu / slaapapneu. Een snurkbeugel wordt ook wel een mandibulair repositie-apparaat of MRA genoemd.

Hoe werkt de Sleeppro Snurkbeugel?

De onderkaak wordt door de SleepPro Snurkbeugel Standaard naar voren gehouden. Deze positie van de kaak zorgt ervoor dat de bovenste vernauwde luchtweg verruimd  wordt, hierdoor kunt u weer goed ademen en gaan de ´zachte´ delen (gehemelte, tong, huig en wanden van de keel) in de keel niet trillen waardoor het snurken voorkomen wordt. Er is aangetoond dat behandelingen met MRA's met name effectief zijn bij degene die last hebben van snurken en/of een lichte of matige vorm van het obstructieve slaapapneu syndroom (OSAS). Dit is naar voren gekomen uit onderzoek van de afgelopen tien jaar.

Waarom Sleeppro?

Niet alleen omdat deze snurkbeugel van Sleeppro zeer betaalbaar en effectief is, maar erg prettig is dat u de deur niet uit hoeft om een snurkbeugel te laten aanmeten. U kunt de SleepPro zelf eenvoudig passend maken, Sleeppro maakt namelijk gebruik van de zogenaamde ´Kook & Bijt´ technologie. Door de beugel eerst in warm water te leggen en vervolgens uw gebitsafdruk erin te maken door te bijten in de verwarmde beugel, heeft u een snurkbeugel die voor uw kaak ´gemaakt´ is.

 

Sleeppro voordeelverpakking!

Sleeppro is nu ook beschikbaar in een handige verpakking. Zoals bij de meeste snurkers bekend is, wordt het snurken vaak erger na het gebruik van alcohol of indien de neus/keelholte vernauwd is door een verkoudheid/hooikoorts. Door een beugel te maken met de kaak net iets meer of minder naar voren kunt u wisselen indien de situatie daar is dat het risico op snurken vergroot is.

Zo maakt u de SleepPro Snurkbeugel passend:

  • Zodra u het mondstuk heeft ontvangen, plaats u het in een bakje gevuld met warm water.    
  • Voordat u het mondstuk in het warme water legt, heeft u eerst kokend water één minuut laten afkoelen, waardoor u warm water heeft.     
  • Het mondstuk zal vervolgens zacht worden in het warme water, waardoor het mondstuk verstelbaar is en aan uw kaak en gebit kan worden aangepast.    
  • Verwijder de beugel uit het water en laat het enigzins afkoelen.    
  • Bijt in de SleepPro met uw onderkaak licht naar voren.     
  • Houd de kaak ongeveer 30 seconden in die positie en de beugel zal verharden als het afkoelt.    
  • Voor een comfortabele pasvorm kunt u dit proces zonodig een keer opnieuw herhalen.

Let op: herhaal het kook en bijt proces maar eenmalig. Bij het pakket is een eenvoudige handleiding bijgesloten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen